ADA APA DENGAN PANDAN MEWAH

Bloogz

 

Sunday, February 12, 2006

Gerbang Komuniti Pandan Mewah


Terbaru!!! kami telah menyediakan GERBANG KOMUNITI PANDAN MEWAH namun Informasinya masih sedikit untuk dikongsi Bersama, Jadi Kami mengalu-alukan kepedulian anda dilingkungan ini. Terima Kasih Dari Kami.
KLIK SINI

4 comment(s):

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

By Blogger louissmith94065204, at 10:45 AM  

Ni nak cerita pasal pandan mewah ada dua surau???
Nak tau kenapa?Satu surau tu di buat nak ambik untung,cari duit...
Kontractor nya sipolan....bila siap surau lama kt flat di tutup....bila surau baru bukak...dia ni tak de pengaruh jadi bukak balik surau lama kat flat,,,bukan main bangga lagi...mengalahkan tok guru......Tetapi dia cari pengaruh tabur sikit duit dah....niyang buat orang sokong dia.

By Anonymous Anonymous, at 6:32 PM  

salam en latif...

saya nak tanya, apartment yg betul2 tepi McDonald Pandan Mewah tu, Pandan Court ke namanya?

By Blogger mentibang's family, at 9:34 AM  

huuu... baru pindah sini dalam 20 hari dari sg penchala...


ingat nak balik sg penchala balik abis notis umah sewa 27.08.09.


punca,... tiap-tiap hari jumpa selonggok muntah atas tangga tingkat 2... terpijak, tergelincir di gelap2 pukul 8 pagi....

By Blogger MindHeartBodySoul, at 7:23 PM  

Post a comment           

<< Home

Pandan Mewah oh Pandan Mewah

                       

eTraffic Blaster Partner Directory